okt
19
Ät dig friskare? (Ulricehamn)
Datum och tid
19 oktober, 2023 18:30
19 oktober, 2023 19:30
+ iCal Export
Bokning startar
5 september, 2023 11:00
Bokning avslutas
9 oktober, 2023 00:00
Mer Information
Observera
Då det är begränsade platser är det "först till kvarn" som gäller. Tänk på att vara i god tid till föreläsningen.
Beskrivning

Vi på Maxi Ulricehamn är glada att kunna bjuda in dig och din familj till den otroligt populära föreläsningen ”Ät dig friskare?” den 10:e oktober kl 18:30 på Folkets Hus.

Om föreläsningen:

Har du någonsin funderat på om det verkligen är möjligt att äta sig till bättre hälsa? All forskning pekar på att kosten faktiskt spelar en väldigt stor roll för vårt mående. I föreläsningen ”Ät dig friskare?” kommer du på ett enkelt sätt få reda på och förstå fördelarna med att äta massor av grönsaker, minska på rött kött och det fantastiska med fisk och blåbär!

Detta är ett unikt tillfälle att lära sig mer om hur maten vi äter påverkar våra kroppar samt hur man med små ändringar kan göra stora kliv till en hälsosammare kosthållning. 

Information:

Föreläsare är Mattias Ahlqvist från Kostrådcentret Livsviktig som utan pekpinnar tar mer sina åhörare på en fartfylld timma i kostens spännande

Denna föreläsning är helt kostnadsfri och platserna är begränsade, så det är först till kvarn som gäller. Var därför snabb med att anmäla dig genom att klicka på "boka"- knappen ovan!

Vi ser fram emot att få välkomna er till en kväll full av lärande och inspiration.

Varmt välkomna hälsar Calle Prammefors och hans team!

Talare
Föreläsare
Mattias Ahlqvist kommer från Borås och…
Plats
Folkets Hus Ulricehamn